La 20a edició de la Mostra Gastronòmica tindrà lloc el dissabte 16 de setembre de 2023

Dimecres, 6 de setembre de 2023 a les 13:30

La venda dels tiquets pel menú serà el mateix dia a partir de les 20 h al Porxo de Can Sauleda.

Un any més, la regidoria d'Economia Local de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor i amb la col·laboració dels restauradors participants, organitzen la Mostra Gastronòmica a Sant Antoni de Vilamajor.

Enguany, tindrà lloc la vintena edició d'aquesta coneguda jornada que té la finalitat de promoure els restauradors locals i dels voltants, així com artesans elaboradors de postres o productors de cervesa artesana, a més de cafeters, i d'oferir un tastet dels seus plats a tothom que vulgui.

D'aquesta manera, el pròxim dissabte 16 de setembre, a partir de les 20 h, el porxo de Can Sauleda acollirà aquesta vintena edició amb el preu del menú a 15 € que inclou el 1r i 2n plat, coberts, pa, beguda, postres i cafè.

Els tiquets s'hauran de comprar in situ el mateix dia i es podrà pagar en efectiu o en targeta.Per qui ho prefereixi, també es podran comprar els tiquets de forma individual per gaudir dels plats, begudes, postres i cafès.

Enguany, els restauradors que participaran són Shaporem Gastrobar, el Rebost dels Guiu amb la seva food truck, la Pizzeria El Sui, la Guingueta Vilamajor i la pastisseria Sant Llehí. Així com els productors de cervesa artesana "Top Hat" i els cafès a càrrec de Cafès Vial.

A continuació, podeu consultar els plats que formaran el menú de la Mostra Gastronòmica d'aquest any:

Darrera actualització: 06.09.2023 | 13:34

Imatges