Joves i lleure: inscripcions obertes per a la nova edició del Curs de Premonitors/es de lleure adreçat a joves d'entre 14 i 17 anys

Dimarts, 14 de maig de 2024 a les 09:00

S'impartirà en dos torns durant el mes de juliol, en horari de matins a l'Espai Jove. Places limitades, certificat d'assistència amb qualificació final.

Durant el mes de juliol es realitzarà una nova edició del Curs de premonitors i premonitores de lleure organitzada en dos grups i adreçada a joves d'entra 14 i 17 anys.

La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor continua la seva aposta per promoure i subvencionar aquesta formació als i les joves vilamajorines que vulguin introduir-se en el món del lleure.

El curs s'impartirà durant el mes de juliol, en horari de matins de 9 a 14 h a l'Espai Jove del c/ França i en els torns següents:

  • Primer torn: dies 1,2 i 3 de juliol de 2024
  • Segon torn: dies 8, 9 i 10 de juliol de 2024

Les inscripcions estan obertes i cal omplir el formulari adjuntat o seguint aquest enllaç amb totes les dades que es demanen abans del dia 14 de juny de 2024.

Informació sobre el curs:
El Curs de Premonitors/es és gratuït i l'organitza l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, dirigit a joves majors de catorze anys que vulguin iniciar-se en el món del lleure, adquirint nocions bàsiques pel que fa a la figura de l'acompanyant d'infants.

L'objectiu de les 15 h lectives és adquirir una base formativa teòrica i pràctica per començar a treballar en aquest àmbit.

El curs s'estructura en dos blocs:

  • En primer lloc, un bloc dedicat a l'àmbit del voluntariat i de les associacions, indagant en el perquè d'aquests moviments tan presents al nostre territori.
  •  En segon lloc, el bloc dedicat al paper que tenim com a monitors/es dins de l'educació en el lleure, on tractarem temes com l'educació per a la diversitat i la igualtat, adquirint eines pràctiques per a treballar-ho amb els infants i joves

Les places estan limitades a un màxim de 22 persones i a part de l'assistència, hi haurà certificat de qualificació final.

 

Darrera actualització: 14.05.2024 | 07:55