"Jornada Pungonet", l'acció de neteja del bosc i la riera organitzada per l'Associació veïnal de Les Pungoles i emmarcada dins la campanya Let's Clean Europe 2022.

Dijous, 12 de maig de 2022 a les 09:00

Programada per dissabte 21 de maig d'11 a 14 h: participa!

L'Associació veïnal de Les Pungoles informa de la jornada programada per dissabte 21 de maig a la urbanització.

Sota el lema "Jornada Pungonet", han organitzat aquesta acció per netejar el bosc i la riera en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus i amb motiu de la campanya Let's Clean Europe 2022.

Una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

L'Agència De Residus de Catalunya ha fet arribar bosses i sacs per a la recollida, i algun parell de guants a l'associació. I en funció de les persones participants, s'organitzaran in situ les zones de neteja.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor se suma a la crida juntament amb l'associació per animar a les veïnes i veïns a participar en aquesta acció solidària de sensibilització i conscienciació sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura i que afecten l'entorn i el medi ambient.
 

Darrera actualització: 12.05.2022 | 09:00