Jornada participativa i presencial de construcció d'idees per definir les accions del Pla Local de Salut que es duran a terme durant els pròxims anys a Sant Antoni de Vilamajor

Dilluns, 26 d'abril de 2021 a les 17:30

Dimarts 4 de maig a les 18 h a les Escoles Velles amb confirmació d'assistència.

Un cop finalitzada la primera part de diagnosi de la salut i prioritzades les necessitats per poder millorar la salut i el benestar de Sant Antoni de Vilamajor, és hora de definir i construir les idees i accions que es duran a terme dins del pla d'acció previst pels propers quatre anys.

És per aquest motiu, que des de l'Ajuntament i l'equip motor Etcèteres fem una crida a totes les persones que han participat en alguns dels tallers virtuals i els animem a participar en aquesta fase final i presencial, que permetrà encaminar el pla d'accions.

El taller tindrà lloc el dimarts 4 de maig  a les 18 h a les Escoles Velles (finalment no es realitzarà en el Patronat), i consistirà en la construcció d'idees i accions de manera participativa i dinàmica entre les persones que volen participar activament en el pla.

Els punts de la trobada seran els següents:

  1. Presentació de l'espai i del Pla Local de Salut a càrrec de la regidora de Salut.
  2. Presentació de la priorització de necessitats realitzada a partir de les eines i espais participatius.
  3. Construcció col·laborativa de propostes per l'elaboració del Pla d'acció.
  4. Avaluació del procés i aspectes relacionats amb la continuïtat.

Per confirmar l'assistència només cal omplir el formulari adjuntat o a través d'aquest formulari.

La jornada és oberta a tothom, però i especialment adreçada a les persones que han participat en alguns dels tallers del Pla Local de Salut realitzats fins ara.

Darrera actualització: 03.05.2021 | 10:01