Jornada de portes obertes i aules obertes a l'Escola Joan Casas de Sant Antoni de Vilamajor

Dijous, 25 de gener de 2024 a les 09:15

Dissabte 17 de febrer i dimecres 21 de febrer de 2024. Cal inscripció en aquest formulari.

Durant el mes de febrer, l'Escola Joan Casas obrirà les portes i les aules en la jornada de portes obertes adreçades a totes les famílies interessades a conèixer el centre educatiu. L'Escola municipal de Sant Antoni de Vilamajor, ofereix l'oferta educativa d'Infantil de segon cicle (3-6 anys) i l'educació primària (6-12 anys).

  • Portes obertes: dissabte 17 de febrer de 2024, a les 10.30 h: una oportunitat per visitar el centre, conèixer l'equip directiu, els i les mestres coordinadores de les diferents comunitats i sobretot viure in-situ el seu tarannà i essència.
  • Aules obertes: dimecres 21 de febrer de 2024, de 15.15 a 16.15 h: enguany també ofereixen la possibilitat de veure les aules i les dinàmiques de grups i passar una tarda a l'Escola Joan Casas.

Per assistir en alguna o a les dues jornades, cal fer la inscripció a través del següent FORMULARI per tal de rebre la confirmació i tota la informació necessària prèvia a la jornada.

L'Escola Joan Casas
Una escola oberta, global i participativa que persegueix un propòsit educatiu format per una oferta educativa basada en valors, en la visió matemàtica de la natura, en el mètode científic al laboratori, en l'art com manifestació creativa autèntica i genuïna, amb la música com a part de vibració del cos i amb el gaudi de llegir com a font de coneixement lingüístic i imaginari.

Per donar suport a la qualitat educativa i atendre millor les necessitats escolars i personals de l'alumnat, l'escola aposta per la distribució horària en franges flexibles i amb agrupaments desdoblats, de manera que els grups tutorials queden reduïts a la meitat per l'aprofitament d'altres aspectes transversals bàsics com el diàleg, l'atenció personalitzada, el seguiment dels processos, l'acompanyament i la guia individual. Aquesta disposició permet tenir visió global de les àrees de contingut, dona continuïtat als aprenentatges i garanteix que cada alumne descobreixi el ritme més adient, què més li agrada i en què s'haurà d'esforçar més, permet temporitzar sense presses i gaudir del procés d'ensenyament-aprenentatge a l'aula.

L'escola dona importància als espais, perquè són el reflex del caliu i mètode que s'aplica a l'escola. Disposa d'espais temàtics com ara aula pròpia de música, anglès, psicomotricitat i la sala "The village" pels més petits, la sala Infinit per matemàtiques manipulatives, el laboratori per science, entre altres.

Pots consultar i ampliar la informació del centre i dels seus espais seguint la pàgina web de l'Escola Joan Casas.

Informació preinscripció i matrícula escolar

La presentació de sol·licituds per la preinscripció escolar dels cicles d'educació infantil (3-6 anys), educació primària i Educació Secundària Obligatòria, es realitzarà a través del web de la Generalitat de Catalunya i tindrà lloc a partir del març en les dates següents:

  • Educació infantil (3-6 anys) i Educació Primària: del 6 al 20 de març de 2024
  • Educació Secundària Obligatòria: del 8 al 20 de març de 2024

Matrícula:

  • Educació infantil, educació primària i Educació Secundària Obligatòria: del 18 al 26 de juny de 2024
Darrera actualització: 25.01.2024 | 09:16