Jornada de portes obertes a la planta de digestió anaeròbica i de compostatge del Consorci del Vallès Oriental

Dimarts, 25 d'octubre de 2022 a les 11:00

Dissabte dia 29 d'octubre de 10 a 13 h a emmarcada dins la 7a Setmana del Turisme Industrial de Catalunya.

En el marc de la 7a Setmana del Turisme Industrial de Catalunya, la planta de digestió anaeròbica i de compostatge del Consorci per a la gestió dels residus del Vallès Oriental ubicada a Granollers, ofereix una jornada de portes obertes.

Les visites guiades, que tindran una durada d'1 hora aproximadament i es realitzaran en tres torns (10 h - 11 h i 12 h), seran gratuïtes i sense reserva i permetran endinsar-se en el procés productiu que es duu a terme en aquesta instal·lació i ensenyar a la ciutadania com es valora el residu orgànic, com es transforma la matèria orgànica generada a les nostres llars i recollida selectivament en electricitat i compost.

Aquesta acció de proximitat farà que els visitants descobreixin els diferents processos productius i visquin i entenguin l'esforç, l'enginyeria i el treball tan complex que hi ha darrere de les coses que formen part d'aquesta rutina.

En aquest sentit, els assistents a les visites guiades també podran conèixer de primera mà els projectes d'ampliació i millora d'aquesta instal·lació.

Darrera actualització: 25.10.2022 | 12:23

Imatges