Ja podeu consultar el nou número de la revista municipal

Dilluns, 19 d'agost de 2019 a les 07:00

La constitució de l’Ajuntament, l'elecció del nom de la plaça del CAP i la Festa Major són alguns dels temes que inclou aquesta edició

Aquest mes d’agost s’ha publicat un nou número de la revista municipal de Sant Antoni de Vilamajor, que es reparteix a tots els habitatges del municipi.

La revista incorpora informació sobre els resultats de les eleccions municipals del passat 26 de maig, la constitució de l’Ajuntament de Sant Antoni, l’elecció del nou alcalde i el nou cartipàs municipal. Així mateix informa sobre millores realitzades als polígons industrials, el procés participatiu per a escollir el nom de la plaça del CAP, la posada en marxa d’un grup de coordinació d’emergències amb motiu de la nit de Sant Joan i les mesures que es van aplicar amb motiu de l’onada de calor del passat mes de juny. Aquesta edició també inclou els preparatius de la celebració de la Festa Major d’Estiu.

Complint els criteris de rendició de comptes i transparència, la revista també inclou l’espai d’opinió dels grups polítics municipals.

Podeu veure la versió digital de la revista en l'enllaç adjunt.

Darrera actualització: 20.08.2019 | 08:09