Instal·lació de papereres separadores de residus per facilitar el reciclatge a la via pública a Sant Antoni de Vilamajor

Divendres, 9 d'octubre de 2020 a les 13:00

En els parcs i zones infantils de Can Sauleda, Freixeneda i els patis de l'Escola Joan Casas.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor continua amb l'aposta d'augmentar la taxa de reciclatge al municipi i facilita papereres per a la separació de residus a la via pública.

És per aquest motiu que s'han instal·lat unes papereres separades per franges de reciclatge als parcs i zones infantils següents: parc de Can Sauleda, parc Freixeneda i als patis (interior i exterior) de l'Escola Joan Casas. 

A principis d'agost, l'Agència Catalana de Residus va publicar les dades de residus de l'any 2019 i on destacava els 100 municipis més recicladors de Catalunya. Sant Antoni de Vilamajor està en la posició 58 amb un percentatge de recollida selectiva del 79,64%.

D'aquesta manera i amb la instal·lació d'aquestes papereres, s'espera incrementar més aquesta taxa, amb el consegüent benefici que pot aportar al medi ambient i millorar la posició del rànquing de l'any vinent.

Des de l'Ajuntament animem a la ciutadania a fer-ne un bon ús d'aquestes per seguir cuidant del medi ambient de manera conjunta.

Darrera actualització: 09.10.2020 | 13:21

Imatges

Parereres reciclatge Parc Can Sauleda Papereres pati Escola Joan Casas