Inici dels treballs previs a la instal·lació de la Font Lúdica guanyadora de l'edició dels Pressupostos Participatius 2021

Dimecres, 15 de juny de 2022 a les 13:00

Aigües de Catalunya informa del tall d'aigua programat a tota la zona del nucli, excepte la urbanització Can Sauleda, programat per dijous 16 de juny de 8 a 15 h.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor informa de l'inici dels treballs previs per a l'execució de la font lúdica que s'instal·larà durant els pròxims mesos al parc de Can Sauleda.

Avui han començat els treballs previs per a la desviació de la canonada general que travessa l'espai destinat a la font lúdica.

El traçat de la nova canonada seguirà el camí de sauló paral·lel a la vorera. L'espai ha quedat delimitat i senyalitzat per seguretat i per evitar l'accés a persones alienes als treballs.

Paral·lelament i per poder dur a terme els treballs, la companyia Aigües de Catalunya informa del tall programat per dijous 16 de juny de 8 a 15 h amb afectació a tot el nucli, excepte la zona de la urbanització de Can Sauleda.

D'aquesta manera, s'informa els veïns i veïnes d'aquest tall per tal que s'aprovisionin d'aigua potable mentre duren les tasques, així com les disculpes per les molèsties ocasionades.

Darrera actualització: 15.06.2022 | 13:12

Imatges