Inici del període de preinscripció a l'escola bressol Xauxa

Dimarts, 12 de maig de 2020 a les 13:00

A partir de demà, 13/05/20, es dona inici al període de preinscripció dels equipaments escolars de Catalunya.

CALENDARI DETALLAT

  • Període de presentació de sol·licituds de preinscripció: 13-22 de maig del 2020
  • Període de matrícula: 17-23 de juny de 2020

En cas que sigui necessari modificar el calendari, per causa de força major, les noves dates es faran públiques a la web de l´Ajuntament i a la pàgina oficial Estudiar a Catalunya.

PROCEDIMENT DE PREINSCRIPCIÓ

  • Per via telemàtica: Enviar la sol·licitud de preinscripció i la documentació acreditativa (escanejada o fotografiada) mitjançant un correu electrònic a xauxascp@gmail.com. Amb l'enviament d'aquest correu queda formalitzada la preinscripció. L'escola ha de contestar aquest correu justificant la recepció de la sol·licitud.
  • De forma presencial (amb cita prèvia): En aquells casos en què els sol·licitants no puguin fer la presentació telemàtica, s'han de posar en contacte amb Xauxa al telèfon 938 452 930 i s'organitzaran cites prèvies per presentar la sol·licitud al centre.

PROCEDIMENT DE MATRICULACIÓ

Se seguirà el mateix procediment: Quan arribin les dates de matrícula us enviarem la documentació. Aquesta haurà de retornar-se, via correu electrònic, degudament omplerta. El justificant de la formalització de la matrícula, serà la resposta de l'escola.

Per aquelles famílies que ho demanin, es concertaran cites prèvies per poder dur a terme el tràmit de matriculació.

Si us cal, podeu trobar la informació detallada de tot el procés seguint l'enllaç a la pàgina web de la Generalitat de Catalunya que us deixem a continuació: Estudiar a Catalunya

Davant de qualsevol consulta o dubte us podeu posar en contacte amb l'escola mitjançant el correu electrònic (xauxascp@gmail.com) o telèfon (938 452 930).

Darrera actualització: 12.05.2020 | 13:35