Inici del nou curs escolar a l'Escola Bressol Xauxa de Sant Antoni de Vilamajor

Dijous, 9 de setembre de 2021 a les 09:00

Amb un total de 51 inscripcions d'infants en el primer cicle d'educació infantil.

Aquesta setmana ha començat el curs escolar a l'Escola Bressol Xauxa de Sant Antoni de Vilamajor amb un total de 51 inscripcions.

Els eriçons, esquirols, conills, cabirols i guineus són els protagonistes que donaran vida al centre educatiu durant el nou curs escolar 2021-2022.

El centre segueix un pla d'organització i gestió per tal d'adaptar-se a les mesures i protocols de seguretat davant la Covid-19 i vetllar per la seguretat dels més petits i petites i de les seves famílies, així com la del personal educatiu.

L'organització d'espais s'ha dividit en dos, aprofitant els dos edificis de l'equipament per fer les dues bombolles corresponents. A més, es tenen en compte totes les mesures sanitàries del personal i dels infants, així com la gestió i planificació dels casos amb Covid-19.

S'han establert i incrementat els protocols i mesures de neteja dels espais, de les joguines, dels xumets i biberons, del canvi de bolquers.

Des de l'Ajuntament desitgem que els infants i les seves famílies tinguin un bon inici de curs i una fantàstica i segura estada en el primer cicle d'educació infantil.

Darrera actualització: 09.09.2021 | 09:13