Informació important per la visita de SES Majestats els Reis d'Orient a Sant Antoni de Vilamajor

Dilluns, 3 de gener de 2022 a les 13:45

Dimecres 5 de gener de 17 a 20 h al Porxo del parc de Can Sauleda.

A Sant Antoni de Vilamajor ja estem a punt per rebre els tres Reis d'Orient i compartir la màgia d'aquest dia amb les famílies del poble.

Enguany, l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient té el mateix format que l'any passat i amb moltes sorpreses preparades. Continua el format estàtic al Porxo del parc de Can Sauleda, on els nens i nenes podran veure el seu rei preferit i entregar les cartes.

A diferència de l'any passat, aquest any no s'ha de fer reserva prèvia per veure en Melcior, Gaspar i Baltasar, que estaran disponibles de 17 a 20 h.

El Porxo s'omplirà de màgia amb una decoració especial i única per rebre a SES Majestats, hi haurà animadores i malabaristes que dinamitzaran la jornada i alguna sorpresa més!

A més, la Ràdio Vilamajor retransmetrà en un programa en directe la visita on els nens i nenes podran llegir les seves cartes i compartir les emocions abans de la gran nit.

També hi haurà disponible una bústia reial pels infants que vulguin dipositar les seves cartes.

Recordem les mesures a tenir en compte durant la jornada:

  • És obligatori l'ús de mascareta i respectar les distàncies de seguretat en tot moment.
  • No es permetrà el contacte físic amb la comitiva reial, les fotos es faran amb distància.
  • Caldrà seguir les indicacions de l'organització en tot moment.

Apel·lem a la responsabilitat col·lectiva i a la col·laboració de les famílies, per tal de poder viure la jornada de manera tranquil·la i segura davant la situació complicada originada per la pandèmia i la sisena onada.

Darrera actualització: 03.01.2022 | 13:41

Imatges