Informació i inscripcions dels cursos i tallers culturals del 1r quadrimestre que començaran el mes d'octubre a Sant Antoni de Vilamajor

Dilluns, 4 de setembre de 2023 a les 13:00

El termini d'inscripcions estarà obert del 12 al 25 de setembre de 2023. Consulta tota la informació, el calendari i el procediment d'inscripció al tríptic informatiu.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor publica la informació relativa als cursos i tallers culturals que s'impartiran durant el 1r quadrimestre del curs 2023-2024 a Sant Antoni de Vilamajor.

Es pot consultar tota la informació, el calendari i el procediment d'inscripció en aquest tríptic informatiu i també en els tríptics en paper habilitats a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament i al Casal de la Gent Gran Can Monteys. 

Tot a punt per posar en marxa la nova oferta cultural amb les diverses propostes habituals de salut, exercicis i entrenaments, idiomes, expressió i moviment, tallers de cuina i de benestar que s'ofereixen en el municipi.

 • Entre els quals podeu trobar anglès, lettering infantil i cuina divertida per als més petits/es, diversos estils de ioga, estiraments i entrenaments, així com el country per a principiants, l'alfabetització de català i l'acompanyament amb la criança com a novetat.

Les classes s'iniciaran la primera setmana d'octubre i com sempre, s'impartiran en horari de matins a la Rectoria de Sant Julià d'Alfou i en horari de tardes al Casal sociocultural Escoles Velles.

Inscripcions

El pròxim dimarts 12 de setembre s'obrirà el termini d'inscripció que estarà obert fins al 25 de setembre de 2023.

El procediment d'inscripció és el següent:

 1. Confirmar la disponibilitat de la plaça
 2. Complimentar el full d'inscripció (descarrega'l aquí o en el document adjunt a la notícia)
 3. Formalitzar el pagament per TPV al Casal Sociocultural- Escoles Velles o per transferència bancària.
 4. Enviar el resguard de pagament a la següent adreça electrònica: puntinformacio@savilamajor.cat.

Aspectes a tenir en compte:

 • La reserva de la plaça només serà vàlida si es presenta el resguard de pagament abans de 3 dies. Més enllà d'aquest termini no es podrà garantir la plaça.
 • Les inscripcions a les activitats que es realitzin a la Rectoria de Sant Julià d'Alfou s'han d'efectuar al Casal Sociocultural- Escoles Velles.
 • Les classes que no es portin a terme per coincidir amb dies festius, no són recuperables.
 • Pels tallers adreçats a menors de 18 anys s'ha de complimentar l'autorització parental del formulari d'inscripció.

Modalitats de pagament:

 • Ingrés al compte de La Caixa: ES81.2100.3849.0302.0009.5420
 • Pagament amb targeta de crèdit/dèbit (presencialment al Casal Sociocultural - Escoles Velles, pl. de l'1 d'octubre de 2017)

Preus per quadrimestre:

 • Classes d'1 hora: 42,50 €/quadrimestre
 • Classes d'1 hora i mitja: 63,75 €/quadrimestre
 • Classes de 2 hores: 85,00 €/quadrimestre

Si vols conèixer la programació i tota la informació accedeix a través d'aquest enllaç.

 

Darrera actualització: 04.09.2023 | 12:50