Informació d'interès per a les persones a l'atur. Servei Vilamajor Activa

Dilluns, 20 d'abril de 2020 a les 17:00

Vilamajor Activa ens recorda que, tenint en compte la situació actual, les consultes i/o peticions seran ateses per via telemàtica, videoconferència, correu electrònic o telèfon.

Informació per a la ciutadania del Vilamajor  Activa, el  Servei  Local  d’Ocupació de  SANT ANTONI  I SANT PERE DE VILAMAJOR gestionat pel CSETC (en conveni amb l’Ajuntament de Cardedeu i amb el suport de la Diputació de Barcelona): 

En aquests  moments  tan  complexos  i  difícils  per a la ciutadania, us volem ajudar amb l’ocupació.  Tenint  en compte  la situació actual, les consultes i/o peticions seran ateses per via  telemàtica amb videoconferència, correu electrònic o telèfon.

Com  et podem  ajudar?

  • Els  Serveis  Locals d’Ocupació (SLO) disposem d’una xarxa XALOC on podràs accedir a les ofertes de feines que estan publicades, trobaràs l’enllaç aquí
  • Si has estat afectat per un ERTO, o has estat acomiadat per uns altres motius i  tens dubtes o dificultats en poder inscriure’t  a l’atur, pots consultar el següent enllaç amb tota la informació disponible.
  • Si necessites orientació o assessorament en la recerca de feina, podem atendre’t. 

Què heu de fer per inscriure’s al nostre servei?

Les persones que desitgin incorporar-se a la nostra borsa de treball poden enviar un correu a vilamajoractiva@gmail.com  o  trucar al telèfon 938 44 43 02 (Per fer les entrevistes en línia utilitzem una plataforma jitsi.org)

 

 

Darrera actualització: 20.04.2020 | 17:24