Informació dels tractaments fitosanitaris programats a la via pública per prevenció a la plaga del Morrut de les palmeres i l'assecada dels xiprers i les alzines

Dimecres, 4 de maig de 2022 a les 09:00

Entre els dies 10 i 13 de maig es duran a terme els treballs a diversos punts del municipi i a càrrec de l'empresa Fitonatur.

L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor informa dels tractaments fitosanitaris programats per prevenir les plagues del morrut roig i l'assecada dels xiprers i alzines del municipi.

  • Es duran a terme la setmana vinent, la nit del 10 a l'11 de maig, tindrà lloc el tractament de polvorització per evitar l'assecada dels Xiprers i Alzines ubicats a les zones del Parc de les Botxes, a l'Ajuntament, a la plaça de l'Onze de Setembre i a la tanca del Cementiri Municipal.
  • Per altra banda, el divendres 13 de maig al matí, es realitzarà el tractament contra el morrut de la palmera o 'Rhynchophorus ferrugineus' a les palmeres situades a la plaça Onze de Setembre.

L'insecticida s'aplicarà a través de la tècnica d'inundació de la valona, un tipus d'aplicació que no suposa cap risc per a la salut. Podeu consultar les fitxes dels dos tractaments amb tota la informació del tractament fitosanitari.

Durant totes les intervencions, se senyalitzaran les zones a tractar per limitar l'accés de vehicles i de persones a l'àrea de treball i garantir la seguretat de la ciutadania.

Els tractaments s'han encarregat a l'empresa de Fitonatur, especialitzada en productes biològics.

Darrera actualització: 04.05.2022 | 08:51

Imatges