Incorporades quatre persones a diverses àrees de l'Ajuntament a través del programa "Treball i Formació" del conveni amb el Consell Comarcal de Vallès Oriental

Dimarts, 31 de maig de 2022 a les 12:00

Duen a terme tasques d'agent cívica, d'auxiliar administrativa, de peó de jardineria i de manteniment d'obres i serveis a la Brigada municipal.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor ha signat el conveni amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental de programa Treball i Formació per als anys 2021 i 2022.

El programa Treball i Formació té com a objectiu afavorir la contractació de persones en situació d'atur amb especial vulnerabilitat i amb dificultats per accedir al mercat laboral; mitjançant el suport a entitats perquè duguin a terme accions d'experiència laboral, de formació, de coordinació i de suport tècnic.

Durant l'any 2022, s'han incorporat quatre persones a través del programa amb una contractació total de 12 mesos i amb les corresponents convocatòries de l'any 2021 i de l'any 2022. Un total de quatre persones: una agent cívica, una auxiliar administrativa i dues persones incorporades a la brigada per executar tasques de peó de jardineria i de brigada de manteniment d'obres i serveis.

Els projectes en els quals participen són "Fem lluir el Vallès Oriental", "El Vallès Verd", "Administració electrònica i gestió de la informació" i "Campanyes informatives de conscienciació a la ciutadania".

El programa inclou també 186 hores de formació individual i grupal que permeti els/les participants adquirir eines i recursos per ampliar l'àmbit de la recerca de feina, hàbits laborals i d'activació per a una feina posterior.

Darrera actualització: 31.05.2022 | 12:01