Gran acollida de la darrera edició de les Nits d’Estiu a la Fresca

Dimarts, 13 d'agost de 2019 a les 09:30

Les darreres setmanes, els vilamajorins i les vilamajorines han gaudit de divertides propostes a l’aire lliure al Parc de Can Sauleda

Enguany, la darrera edició de les Nits d’Estiu a la Fresca ha estat tot un èxit. Molts veïns i veïnes han participat en les diferents propostes que s’han organitzat per a gaudir de l’aire lliure, la cultura i els vespres d’estiu al Parc de Can Sauleda.

El passat divendres 5 de juliol, es va donar el tret de sortida al cicle amb la projecció de la pel·lícula ‘Els Increibles 2’. Les següents setmanes, la ciutadania va divertir-se amb la V Nit de Màgia a la Fresca i les actuacions del Mag Dodó, Psiquelady i el Mag Ramó i amb una nit d’havaneres a càrrec del grup ‘Port Vell’ i de l’alumnat de l’Escola de Música MicroSons. També es va organitzar la segona sessió del I Cicle de Cinema de Muntanya de la mà del film ‘Everest’ i la projecció de la pel·lícula ‘El Petit Príncep’ a la Plaça Germanor de Les Pungoles.

Així mateix, hi han hagut dues reeixides activitats extres:  Clar de Lluna, una caminada a Sant Jaume de Rifà, i la presentació del concert ‘Tota una vida’ de la Coral Lo Rossinyol.

Darrera actualització: 13.08.2019 | 10:02