Gaudeix de l’estiu de la mà de la Biblioteca SAV

Dijous, 13 de juny de 2019 a les 12:00

El dissabte 15 de juny entrarà en funcionament l’horari d’estiu de l’equipament municipal

Amb l’arribada dels mesos d’estiu, la Biblioteca SAV experimentarà alguns canvis. La primera novetat és que a partir del pròxim dissabte 15 de juny, l’equipament municipal modificarà el seu horari d’obertura. Des del dissabte i fins al diumenge 15 de setembre, ambdós dies inclosos, la biblioteca obrirà de dilluns a divendres a la tarda, de 15.30 a 20.30 hores, i els dimecres també al matí, de 10 a 14 hores. Els dissabtes, l’espai restarà tancat.

No obstant això, l’equipament municipal tancarà les seves portes des del dilluns 29 de juliol i fins al divendres 16 d’agost, ambdós dies inclosos, per vacances.

La segona novetat és la renovació del fons de Guies de Viatges de la biblioteca i l’edició d’una petita guia de recomanacions. Així mateix, les persones que tinguin poc espai a la maleta poden agafar en préstec llibres electrònics a través de la plataforma eBiblio.

Per últim i amb motiu dels 100 anys de la Xarxa de Biblioteques Municipals, la Biblioteca SAV obsequia als usuaris i les usuàries que utilitzin el servei de préstec amb el llibre ‘L’illa dels tresors’, un recull de contes inèdits escrits per diferents autors i autores catalans.

Darrera actualització: 13.06.2019 | 12:52