Gaudeix de les activitats habituals del mes d'abril i de la programació especial per celebrar els 10 anys de la Biblioteca Joana Raspall i Juanola

Dimarts, 4 d'abril de 2023 a les 09:00

L'equipament romandrà tancat del 6 al 10 d'abril amb motiu de les vacances de Setmana Santa

Aquest mes d'abril, la Biblioteca municipal celebra els 10 anys d'aniversari i per aquest motiu, la setmana del 24 al 28 d'abril oferiran una programació especial per celebrar-ho juntament amb la ciutadania, que molt aviat donaran a conèixer.

A més, durant el mes d'abril tampoc faltaran les propostes habituals de les activitats i clubs de lectura:

  • Dimecres 12 d'abril, a les 19 h – Club de lectura SAV: aquest mes explorarem els conflictes racials, econòmics i de gènere de la Sud-Àfrica postapartheid amb la novel·la Florescència, de Kopano Matlwa. Club conduït per José Luis Ibáñez.
  • Divendres 21 d'abril, a les 18 h – Contes petitets: contacontes per a famílies amb infants a partir de 3 anys. A càrrec de Laura Asensio.
  • Divendres 21 d'abril, a les 18 h – Tardes de Book'n'roll: Club de lectura per a infants de 7 a 10 anys, per fomentar la imaginació i la creativitat a través dels àlbums il·lustrats. Conduït per Gemma Garcia Vilardell.
  • Dilluns 24 d'abril, a les 17.30 h – Música en bolquers: Activitat de sensibilització musical a càrrec d'Aina Camp. Per a famílies amb infants de 0 a 2 anys. Cal inscripció prèvia.
  • Divendres 28 d'abril, a les 19 h – Al Club de lectura de Llegir el teatre: ens endinsarem en un clàssic que ens convida a viure la vida, parlarem d'El temps i els Conway de J.B.Prestley. . Conduït per Elena Codó
  • Divendres 28 d'abril, a les 18 h – Crunchy Words: contacontes en anglès per a famílies amb infants a partir de 5 anys. A càrrec de Laura Asensio.

Recordem que a partir del dijous dia 6 i fins al dilluns 10 d'abril (ambdós inclosos), la Biblioteca municipal romandrà tancada amb motiu de les vacances de Setmana Santa.

Durant el mes d'abril també podeu gaudir de les dues exposicions ubicades en aquest equipament:

  • Del 9 de març al 21 d'abril – Dones, exposició fotografia de dones de Vilamajor.
  • Del 7 de març al 14 d'abril – Exposició de pintura de Xavier Roig Regàs.
Darrera actualització: 04.04.2023 | 09:02