Flexibilitzacions en les mesures contra la Covid-19 a partir del 26 d'abril

Divendres, 23 d'abril de 2021 a les 08:00

Lliure mobilitat per tota Catalunya, obertura de restauració dels centres comercials i comerços sense limitació de superfície.

El Govern de la Generalitat ha comunicat les novetats que s'aplicaran a partir del dilluns, 26 d'abril de 2021, a les restriccions sociosanitàries actualment vigents.

La més destacada és que es permetrà la mobilitat lliure per tota Catalunya i també s'elimina la prohibició de desplaçar-se amb persones de bombolles diferents.

En segon lloc, també serà novetat que els bars i restaurants dels centres comercials podran obrir. Després de mesos tancats, es permet que recuperin l'activitat des de les 7.30 h del matí fins a les 17 hores de la tarda.

Els comerços podran obrir sense limitació de superfície, però continuaran mantenint un màxim del 30% d'aforament.

A més, es recuperen les classes presencials als estudis postobligatoris com el Batxillerat i els cicles formatius. Pel que fa a les activitats esportives amb públic i els actes religiosos, l'aforament passa del 30% al 50%. I també s'habilita l'obertura dels espais infantils lúdics amb un 30% de la seva capacitat i sense l'obertura dels serveis de bar o de restauració.

La resta de mesures segueixen igual i es poden consultar detallades al Canal Salut.

Darrera actualització: 23.04.2021 | 08:05