Flexibilització de les mesures vigents a partir del dilluns 22 i fins al 28 de febrer

Diumenge, 21 de febrer de 2021 a les 18:00

S’aprova la represa de les activitats extraescolars d'educació infantil i primària. Es mantenen la major part de mesures vigents fins ara.

El PROCICAT va publicar divendres el DOGC amb la resolució que prorroga les mesures vigents 7 dies més, des del 22 fins al 28 de febrer.

A partir del 22 de febrer, hi ha una certa flexibilització, molt limitada, de mesures per reprendre determinades activitats de caràcter social, sempre evitant l'aglomeració de persones i la interacció entre diferents bombolles.

La decisió respon a un context epidèmic marcat per un aparent canvi de tendència en els darrers dies. S'aplana la corba epidèmica i sembla que es produeix un mínim repunt d'alguns indicadors, com la taxa de contagi (Rt).

Les modificacions en les mesures són les següents:

  • S'autoritzen i es regulen les activitats extraescolars i d'esport escolar, així com les de l'àmbit del lleure educatiu dirigides a infants d'educació infantil i d'educació primària.
  • Es reprenen les activitats no reglades i d'esport escolar per a joves a partir de l'educació secundària sempre que mantinguin els grups de l'activitat lectiva.
  • S'equipara l'esport federat i els consells esportius. Podran entrenar amb més de 6 persones i participar en les competicions permeses. L'esport federat pot competir en les mateixes competicions que hi havia autoritzades fins ara mentre que l'esport escolar no pot competir.
  • Els caus i esplais poden obrir només fins als 12 anys, corresponent a les etapes d'Educació Infantil i Primària.
  • Es poden fer extraescolars d'idiomes, música i dansa fins als 12 anys (infantil i primària), de forma presencial. La resta es pot fer en línia.

Podeu consultar més informació en aquest enllaç o en els documents adjuntats.

Darrera actualització: 21.02.2021 | 17:56