Finalitzada l'actuació de millora de les pistes de petanca del carrer França

Dijous, 10 de juny de 2021 a les 08:30

Una de les propostes guanyadores dels Pressupostos Participatius 2020.

Fa unes setmanes es va iniciar l'execució dels treballs de millora a les pistes de la petanca amb la finalitat de donar compliment a la 8a proposta guanyadora dels Pressupostos Participatius 2020.

Va ser la darrera proposta guanyadora amb un 4,67% de les votacions i amb aquesta ja s'han executat 5 de les 8 propostes finalistes. Les altres 3 ja estan en marxa i molt aviat s'executaran, entre elles, la millora dels patis, les caixes niu per ratpenats i òlibes i la instal·lació d'un WC adaptat al camp de futbol.

L'actuació ha consistit en la restauració dels taulons malmesos, l'anivellació dels terrenys, el sòcol amb taulons de futa i la instal·lació de dos nous marcadors. Els marcadors han arribat aquesta setmana i amb el seu emplaçament es dóna per finalitzada l'adequació de la zona. 

Paral·lelament, s'ha realitzat la instal·lació de connexió subterrània per a la col·locació del mòdul de lavabo adaptat que s'instal·larà a la zona de la nova petanca en els pròxims dies. Una actuació secundària que contempla la millora del servei a les persones usuàries de la petanca i de les usuàries de l'autobús.

Darrera actualització: 10.06.2021 | 08:43

Imatges

Millora de la petanca - Execució proposta Pressupostos Participatius 2021