Finalitzada la construcció dels nous lavabos ubicats al Parc de Can Sauleda

Dimecres, 19 d'octubre de 2022 a les 11:30

Amb la finalitat d'oferir aquest servei de lavabos públics en aquesta coneguda zona verda i d'esbarjo del municipi.

La Junta de Govern Local reunida en sessió el 14 de juliol de 2022, va aprovar definitivament el projecte bàsic i executiu "Construcció d'uns lavabos públics al parc de Can Sauleda".

Amb la finalitat d'habilitar aquest servei bàsic a l'espai d'aquest funcional parc, considerat una zona verda de lleure i d'esbarjo on es realitzen moltes de les activitats i fires del municipi.

A finals de juliol van començar les obres de construcció d'aquests nous lavabos a càrrec de l'empresa Gestiona mi reforma integral, S.L i amb un pressupost de 36.366,96 € (amb IVA inclòs).

L'actuació ha consistit en la construcció del mòdul d'obra i la instal·lació necessària amb les diverses connexions elèctriques i d'aigua, així com l'adequació, pintura i instal·lació dels dos nous lavabos. Els lavabos estan adaptats en compliment amb la normativa d'accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda i tots dos equipats amb pica i mirall.

Coincidint amb la nova activitat de la Guingueta i la seva recent obertura arran de l'adjudicació de l'explotació del quiosc, l'horari dels lavabos coincidirà amb l'obertura d'aquest, amb la finalitat de minimitzar el vandalisme i assegurar unes condicions higièniques mínimes. I excepcionalment, s'obriran també en dies festius amb motiu de les activitats i fires o festes realitzades a la zona.

Darrera actualització: 19.10.2022 | 13:43

Imatges