Festa de Nadal pro viatge de fi de curs de l'alumnat de 6è de l'Escola Joan Casas organitzada per l'AMPA

Dimecres, 23 de novembre de 2022 a les 11:00

Els dies 3 i 4 de desembre les Escoles Velles s'ompliran de màgia amb l'arribada del Pare Noel i les activitats i tallers programats.

El cap de setmana del 3 i 4 de desembre de 2022, les Escoles Velles de Sant Antoni de Vilamajor acolliran la Festa de Nadal amb motiu del pro viatge de fi de curs de l'alumnat de 6è de l'Escola Joan Casas.

Per primera vegada, el Pare Noel i els seus Elfs arriben a Vilamajor per compartir una jornada màgica, on els més petits i petites podran entregar la carta al Pare Noel i fer-se una foto amb ell, amb activitats de contacontes, pintacares, photocall i taller de manualitats, on tampoc hi faltarà la xocolata desfeta ben calenta per escalfar-nos del fred.

L'entrada a la jornada, organitzada per les famílies dels nens i nenes de 6è, tindrà un preu de 2 € com a recaptació per al viatge de fi de curs de l'alumnat de l'escola.

El dissabte 3 de desembre de 17 a 20.30 h i el diumenge dia 4 en horari de matí de 10.30 a 13.30 h, les Escoles Velles acolliran la màgia del Pol Nord, no et perdis aquesta experiència màgica per començar a viure Nadal al municipi.

Darrera actualització: 23.11.2022 | 10:39

Imatges