Exposició de les llistes provisionals del Cens Electoral per les Eleccions Municipals del 28 de maig de 2023

Dimarts, 4 d'abril de 2023 a les 14:30

La consulta del cens electoral es podrà fer del 10 al 17 d'abril de 2023, ambdós inclosos.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor informa que ahir es va publicar al BOE la convocatòria d'eleccions municipals pel 28 de maig i en data d'avui, 4 d'abril de 2023, s'inicia oficialment el període electoral.

Un dels primers passos que la ciutadania ha de fer és consultar i, si s'escau, rectificar les dades del cens electoral.

El pròxim dilluns 10 d'abril comença el període d'exposició pública del cens electoral (tancat a data 30 de gener de 2023) que es podrà consultar i presentar reclamacions fins al 17 d'abril, ambdos inclosos.

Les persones interessades poden adreçar-se presencialment a l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i dijous a la tarda de 16 a 18.30 h, per consultar les llistes electorals provisionals.

La consulta del cens electoral també es pot fer en línia mitjançant el sistema Cl@ve o utilitzant un certificat electrònic a l'enllaç de la seu electrònica de l'Instituto Nacional de Estadística.

Si us heu canviat de domicili o fa poc que esteu empadronats o empadronades a Sant Antoni de Vilamajor, és important que comproveu que les dades són correctes.

Per altra banda, l'Oficina del Cens Electoral envia a cada elector i electora una targeta censal que conté les dades actualitzades de la inscripció en el cens electoral i de la secció i la mesa en què correspon votar. La targeta censal té un caràcter merament informatiu i no serveix per identificar-se a l'hora de votar.

Darrera actualització: 04.04.2023 | 14:21