Èxit en la celebració de la 2a. edició de les Jornades de l'Escriptora Africana a la Biblioteca Joana Raspall i Juanola de Sant Antoni de Vilamajor

Dimecres, 10 de novembre de 2021 a les 12:45

Llengua, comunitat, identitat, tradició, gastronomia, llibres, política, música, art i molta reflexió!

El passat divendres 5 i dissabte 6 de novembre de 2021, van tenir lloc els actes i tallers programats amb motiu del Dia Internacional de l'Escriptora Africana a la Biblioteca municipal.

Enguany, ha tingut lloc la 2a edició de les Jornades de l'Escriptora Africana organitzades per l'Associació Africat i la Biblioteca Joana Raspall i Juanola, amb la col·laboració de Quark Poesia i el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Institució de Lletres Catalanes.

Durant els dos dies es va oferir un programa divers amb l'objectiu d'establir llaços entre Catalunya i Àfrica i oferint múltiples activitats impactants i emotives que van tenir molt bona acollida per part de les persones assistents.

Llengua, comunitat, identitat, tradició, gastronomia, llibres, política, música, art i molta reflexió van ser tots els temes que es van incloure en l'edició d'aquest any.

Des de l'Ajuntament donem tot el suport a aquestes jornades pioneres a Sant Antoni de Vilamajor i esperem que siguin les primeres edicions de moltes que se celebrin al municipi. 

Gràcies a l'organització per fer-ho possible, a les professionals que hi han participat i a totes les persones assistents. 

Darrera actualització: 10.11.2021 | 14:29