Es retornaran els imports de la matrícula dels cursos i tallers del 1r quadrimestre 2020-21 del Casal Sociocultural

Dilluns, 29 de març de 2021 a les 13:00

Afectats per les mesures derivades de la Covid-19.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor retornarà els imports de la matriculació dels cursos i tallers del 1r quadrimestre 2020-21 del Casal Sociocultural de Sant Antoni de Vilamajor.

Aquests es van veure afectats per les circumstàncies del tancament i les mesures derivades de la Covid-19. I l'objectiu era poder recuperar l'activitat cultural i passar-los en el 2n quadrimestre, però la situació tampoc ho va permetre.

D'aquesta manera, i de manera excepcional, la Junta de Govern Local 06-2021 va aprovar el retorn de les matrícules dels cursos i tallers, l'Ajuntament procedirà a retornar els imports a les persones inscrites en els diversos tallers i cursos.

S'ha contactat amb totes les persones inscrites per tal de procedir al retorn de la matrícula, sol·licitant les dades bancàries de les persones que van pagar amb targeta i informant del retorn a les que ja van aportar les dades bancàries i rebran directament el retorn de l'import. Les persones apuntades als cursos i tallers poden consultar el correu electrònic per recuperar el comunicat enviat. 

Desitgem recuperar l'activitat cultural dels cursos i tallers en el 1r quadrimestre vinent del 2021-22 i poder gaudir de la programació habitual sense entrebancs.

Darrera actualització: 29.03.2021 | 13:32