Es posen en marxa les xerrades i dinàmiques participatives a l'Institut Vilamajor emmarcades en el Pla Local de Joventut de Sant Antoni de Vilamajor

Dijous, 21 de setembre de 2023 a les 14:45

Amb la finalitat de presentar la nova tècnica de Joventut, donar a conèixer el programa Escolta Jove i l'espai jove i realitzar dinàmiques de diagnosi del pla d'actuació.

Des de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor s'han iniciat les visites programades en horari de tutoria de l'alumnat de 3r i 4t d'ESO de l'Institut Vilamajor i que es duran a terme durant les pròximes setmanes.

Aquest matí, la tècnica de Joventut ha fet la primera visita al centre de secundària per aprofitar les tutories de dues línies de 4t d'ESO on ha pogut presentar-se com a referent juvenil de l'Ajuntament, donar a conèixer el programa Escolta Jove i promoure l'espai jove que va reobrir les portes a principis de setembre i que està sent tot un èxit.

Així mateix, ha dut a terme una dinàmica participativa per grups per poder detectar les necessitats i millores a través d'una activitat de reflexió sobre temes relacionats amb el jovent i l'aportació d'idees de millora.

Una actuació de treball de camp i emmarcada en la fase de diagnosi que permetrà, juntament amb l'enquesta de diagnosi, elaborar el Pla Local de Joventut i treballar en matèria de millorar la qualitat de vida dels joves de Sant Antoni de Vilamajor i proposar els objectius estratègics a treballar en les polítiques de joventut municipal.

La setmana vinent continuaran les visites a les dues línies que queden de 4t d'ESO i a principis d'octubre es realitzaran les mateixes dinàmiques a l'alumnat de 3r d'ESO del centre de secundària.

A més, a finals de setembre es tancarà l'enquesta d'anàlisi quantitativa i adreçada als joves d'entre 15 i 29 anys i que es pot fer a través d'aquest formulari. Des de l'Institut Vilamajor també la duran a terme en horari de tutoria a les classes de Batxillerat per tal de donar cobertura a totes les franges d'edat juvenil.

Darrera actualització: 25.09.2023 | 07:54