Es posa en marxa un curs per endinsar-se en l’educació en el lleure

Dilluns, 8 d'abril de 2019 a les 10:00

Des del pròxim dilluns 15 d’abril i fins al divendres 19 d’abril, s’impartirà una formació adreçada al jovent de 16 a 29 anys del municipi

Durant les vacances de Setmana Santa, el Servei de Joventut de l’Ajuntament oferirà un curs de premonitoratge adreçat als nois i les noies de 16 a 29 anys del poble. Des del pròxim dilluns 15 d’abril i fins al divendres 19 d’abril, s’impartirà la nova formació entre les 10 i les 13 hores.

El curs, que estarà subvencionat íntegrament pel consistori, donarà eines al jovent per endinsar-se en el món de l’educació en el lleure. Mitjançant dinàmiques, es proposaran jocs, activitats i recursos per a treballar posteriorment amb els infants i el jovent. El taller també servirà per adquirir competències i habilitats educatives. A més, la formació es complementarà amb tres hores de pràctiques a pactar entre l’equip de formació i l’alumnat del curs.

El nou curs de monitoratge disposa de places limitades. Per a participar-hi, cal inscriure’s prèviament a través d’un formulari en línia. La data límit és el pròxim dijous 11 d’abril.

Darrera actualització: 08.04.2019 | 12:03