Es posa en marxa la primera fase del Pla Local de Salut de Sant Antoni de Vilamajor

Dilluns, 2 de novembre de 2020 a les 12:30

Amb l'objectiu d'assolir un municipi més saludable i amb més benestar.

La Junta de Govern Local del 23 d'abril de 2020 de l'Ajuntament va aprovar el Pla Local de Salut de Sant Antoni de Vilamajor.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el suport de la Cooperativa Etcèteres, ha posat en marxa aquest Pla Local de Salut.

Millorar la salut de la ciutadania no significa únicament incrementar els serveis sanitaris, sinó millorar també els estils de vida, les condicions mediambientals i altres mesures polítiques, econòmiques i socials. En aquest sentit, la salut té una dimensió mediambiental, esportiva, econòmica, de serveis socials i educatius, etc. Disposar d'un Pla Local de Salut és l'estratègia per desenvolupar accions amb aquesta visió integral de la salut.

El Pla Local de Salut és l'esforç per a identificar i recollir els reptes i propostes que han de permetre assolir un municipi més saludable i amb més benestar per a la seva població, és un compromís de l'Ajuntament de la vila a 4 anys vista per millorar el municipi amb la participació i corresponsabilització dels diferents actors locals, t'hi sumes?

Fòrums de participació ciutadania:

Vols participar i aportar idees sobre la salut i el benestar al municipi?

  • Sessió informativa i taller participatiu orientat a tota la ciutadania,amb inquietuds referents a la Salut en el seu sentit més ampli: taller virtual dijous 12 de novembre a les 19 h. Cal inscripció aquí.
  • En aquesta primera fase també s'està treballant de manera interna amb els diversos segments del municipi. Pel dimecres 4 de novembre de 2020 a les 19 h, s'ha convocat una sessió informativa adreçada a les dones de SAV en format telemàtic a través d'aquest enllaç.

Consulta aquí tota la informació del Pla Local de Salut.

Des de l'Ajuntament demanem la col·laboració i participació de les veïnes i veïns, ja que la vostra aportació al Pla Local de Salut serà clau per saber què suma i què resta salut i benestar al municipi i posar-ne en pràctica les mesures necessàries.

Darrera actualització: 05.11.2020 | 09:19