Es convoquen uns nous ajuts per a la compra de llibres i material escolar

Dijous, 23 de maig de 2019 a les 15:00

El termini per presentar les sol·licituds finalitzarà el dimecres 5 de juny

El passat dijous 2 de maig, la Junta de Govern va aprovar una nova convocatòria d’ajuts per a la compra de llibres de text i material escolar corresponent al curs escolar 2019-2020. Les subvencions volen ajudar a les famílies amb més dificultats econòmiques del municipi amb una part del cost de compra de les eines necessàries per començar el pròxim curs escolar. Concretament, les noves beques estan destinades a l’alumnat de segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria empadronat a Sant Antoni de Vilamajor i matriculat en centres públics o privats concertats.

Els ajuts no podran superar els 250 euros anuals per persona beneficiària i s’establiran en funció dels barems obtinguts i del tipus d’ajut sol·licitat. El termini per presentar les sol·licituds va començar el dimecres 15 de maig i s’allargarà fins al dimecres 5 de juny.

Els requisits i tota la documentació necessària per sol·licitar les noves beques estan a disposició dels vilamajorins i les vilamajorines al web municipal i a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament, on també s’haurà de presentar la sol·licitud.

Darrera actualització: 23.05.2019 | 15:06