Enquesta del Servei de Formació i d'Ocupació de la Mongia per detectar necessitats formatives al municipi de Sant Antoni de Vilamajor

Divendres, 26 de maig de 2023 a les 12:15

Dins del conveni de col·laboració i concertació en el desenvolupament local i consum del municipi amb l'Ajuntament de Cardedeu.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor i l'Ajuntament de Cardedeu tenen conveni de col·laboració i concertació en el desenvolupament local i consum del municipi.

Un servei gestionat per la Mongia amb la finalitat de seguir gaudint dels recursos i serveis en matèria de desenvolupament econòmic local i foment del teixit productiu local, ocupació i consum, mitjançant la participació en les accions que es convinguin i oferir-les a la ciutadania, persones emprenedores i empreses de Sant Antoni de Vilamajor a través del Servei Local d'Ocupació – Vilamajor Activa.

Actualment, l'Ajuntament de Cardedeu ha obert una enquesta del Servei de Formació i d'Ocupació per detectar les necessitats formatives dels municipis associats en el conveni i amb l'objectiu d'ajustar l'oferta de cursos a la demanda de la ciutadania.

D'aquesta manera, animem a la ciutadania de Sant Antoni de Vilamajor la col·laboració en respondre les preguntes de l'enquesta per tal de tenir en compte les seves necessitats per encarar la programació dels nous cursos a la Mongia. Així com millorar l'ocupabilitat de les persones, mitjançant la formació, l'orientació i l'acompanyament a la inserció a través de preguntes relacionades amb la preferència de formacions, de disponibilitat d'horaris, de modalitats de les formacions, entre altres.

Accedeix i contesta l'enquesta aquí.

 

Darrera actualització: 26.05.2023 | 12:11