Encara no tens descarregada l'aplicació de Sant Antoni de Vilamajor en el teu telèfon mòbil o tauleta tàctil?

Dimecres, 21 d'abril de 2021 a les 11:30

L'aplicació per conèixer tot el que passa al municipi: connecta't i informa't sobre l'agenda i les notícies, comunica incidències, escolta la ràdio local i moltes coses més!

A principis del 2019 l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor va actualitzar la nova aplicació per a telèfons mòbils i tauletes tàctils, tot renovant aquest canal de comunicació amb la ciutadania que ja s'havia implementat durant el 2014.

És un canal de comunicació bidireccional i interactiu que permet accedir als continguts diversos sobre el municipi de Sant Antoni de Vilamajor.

D'aquesta manera, les persones usuàries poden accedir directament als continguts d'agenda i notícies publicades des del consistori, així com rebre els avisos i notificacions importants. També permet contactar amb l'ajuntament i enviar les incidències de la via pública a través d'un apartat específic, que avisa a les àrees corresponents per tal de tancar les incidències.

Des de l'aplicació també es pot escoltar la ràdio Vilamajor en directe, consultar el mapa i els punts d'interès municipal, així com els diversos contactes dels equipaments, entitats i associacions del poble.

L'app es pot descarregar de forma gratuïta des de Google Play Store o des de l'App Store o directament des d'aquest enllaç.

Actualment l'aplicació té un total de 2528 descàrregues i des del 2019 s'han gestionat un total de 300 incidències.

Des de l'Ajuntament animem els veïns i veïnes a descarregar-se l'aplicació per accedir fàcilment al contingut municipal, per estar informats en tot moment i poder enviar informació sobre qualsevol incidència que detectin en el municipi.

Darrera actualització: 21.04.2021 | 11:51