En marxa les obres d'ampliació de l'edifici menjador cuina de l'Escola Joan Casas inciades el passat mes de juliol

Dimarts, 1 d'agost de 2023 a les 12:45

Amb la finalitat d'ampliar el menjador fins a 225,93m² per poder donar resposta a la demanda del servei, obtenir més llum natural, entre altres.

Durant l'any 2022 es van executar les obres de reforma de l'edifici menjador del centre educatiu amb la construcció d'una nova cuina i la reconfiguració del menjador antic.

Aquestes, anaven acompanyades de l'ampliació de la cuina per ampliar la capacitat del mateix edifici i donar la cobertura òptima a l'alumnat del servei de menjador. Aquesta part de l'actuació no es va poder efectuar a causa dels terminis previstos i va quedar pendent.

Enguany, s'ha recuperat aquesta segona part del projecte i el passat mes de juliol, concretament el dia 6 de juliol de 2023, es van iniciar les obres d'ampliació a càrrec de  l'empresa adjudicatària "Forjados y estructuras de hormigón ONE, S.L".

Actualment, els treballs de construcció segueixen en marxa i avancen favorablement per complir la previsió de finalització, prevista abans de l'inici del nou curs escolar.

L'objecte de l'obra és l'ampliació de la superfície del menjador de l'escola Joan Casas, de 185,33m² a 225,93m², per obtenir més il·luminació natural i poder atendre a més alumnes durant el servei de menjador. Entre d'altres, està prevista una pèrgola metàl·lica com aixopluc de la pluja, un espai de magatzem amb entrada exclusiva des de l'exterior, un nou accés directe al menjador i a l'interior i un espai per poder tancar jocs i estris del menjador per als monitors.

L'import total de l'execució de l'obra és de 139.150,00 euros (IVA inclòs) a càrrec de l'aplicació pressupostària "Ampliació menjador escola Joan Casas" del pressupost municipal vigent.

Darrera actualització: 01.08.2023 | 15:55

Imatges