Emotivitat en els actes de celebració de la diada

Divendres, 13 de setembre de 2019 a les 12:15

La Diada organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana i els ajuntaments de Sant Antoni de Vilamajor i Sant Pere de Vilamajor va oferir diferents actes de celebració.

Els actes es van organitzar en dos dies, el dimarts dia 10 de setembre amb l’inici d’una marxa de torxes entre els dos pobles i tot seguit  sopar i concert al Patronat, encara que el temps no va acompanyar, els actes van resultar un èxit. Des del punt de vista quantitatiu, va aplegar encara més gent que l’any passat, i va mostrar la capacitat de mobilització dels nostres veïns i veïnes.

En segon lloc, el dimecres 11 la Festa va començar a la plaça Onze de setembre amb l’ofrena floral per part de tot el consistori, la resta d’actes es va haver de traslladar al Porxo de Can Sauleda per causes meteorològiques. A més de la lectura dels parlaments de l’alcalde accidental, Ferran Calvera i els regidors de cada partit polític amb representació municipal, Maria Lluïsa Berdala, Anna Cella, Jordi Sibina i Quim Vergès, els vilamajorins i vilamajorines van poder gaudir d’un concert a càrrec de la coral “Lo Rossinyol”, seguit de l’espectacle musical a càrrec de Mercè Miró i Francesc Bertran amb un repertori de versions de rock en català. També es va oferir a tots els assistents un aperitiu. Els actes van resultar extraordinaris, tant per la seva qualitat com per l’emotivitat que van provocar.

A dos quarts de tres de la tarda van sortir els quatre autocars del parc de Can Sauleda que van portar als vilamajorins i vilamajorines a la manifestació prevista per al mateix dia a Barcelona.

 

 

Darrera actualització: 13.09.2019 | 12:16