Els regidors i regidores de Cultura del Baix Montseny es reuneixen amb l'objectiu de revitalitzar la cultura al territor

Dijous, 3 de desembre de 2020 a les 11:00

Amb la participació del secretari general del Departament de Cultura de la Generalitat.

La setmana passada es van reunir els regidors i regidores de Cultura dels ajuntaments del Baix Montseny per tal de compartir estratègies amb l'objectiu principal de revitalitzar la cultura al territori.

A la reunió també va participar el secretari general del Departament de Cultura de la Generalitat, Lluís Baulenas. Va recordar la importància de la cultura com el motor econòmic, social i pel benestar i suport emocional tot encoratjant als càrrecs electes a mantenir viu el sector malgrat les dificultats actuals.

A més, van compartir les diferents accions i iniciatives dels consistoris per pal·liar les conseqüències originades de la pandèmia en l'àmbit cultural. Entre aquestes, es destaquen els censos d'artistes creats per donar a conèixer els artistes locals i promoure la seva contractació en el territori del Baix Montseny.

També van aprofundir i posar en comú les diverses activitats de Nadal i l'arribada de Ses Majestats als municipis, enguany, condicionades amb les mesures i els protocols estrictes de la Covid-19, per tal de compartir les idees i les preocupacions trobades. 

Darrera actualització: 03.12.2020 | 10:45