Els olis i vins seran els protagonistes de la 3a edició del mercat d'Olis i Vins programada el diumenge 3 de març de 2024 a Sant Antoni de Vilamajor

Dilluns, 19 de febrer de 2024 a les 10:00

De 10 a 14 h al Porxo de Can Sauleda amb una vintena de parades de vins, olis, embotits i altres propostes gastronòmiques.

Enguany, Sant Antoni de Vilamajor acollirà la 3a edició del Mercat d'Olis i Vins que organitza Firalia amb la col·laboració de la regidoria d'Economia Local de l'Ajuntament amb la finalitat de promoure l'activitat comercial del municipi amb aquest tipus d'activitats que fan un reclam de gent pel poble.

  • El diumenge 3 de març, coincidint amb el primer diumenge de març i amb el mercat setmanal, s'ubicarà aquest mercat de 10.00 a 14.00 h al Porxo de Can Sauleda.

Amb gairebé una vintena de parades on les persones visitants podran olorar, tastar i comprar els olis i vins de diversos cellers, entre altres varietats de formatges, embotits, mel ecològica, ratafia, sabons, cera i joieria artesana, espirulina, entre altres.

També hi haurà una activitat per pintar cares a càrrec de Susagna Colmenero i adreçada als més petits i petites per dinamitzar la jornada.

Un festival gastronòmic en el millor moment de l'any quan els olis i vins són més frescos al ser de la collita d'olives i de la verema de la tardor passada.

Algunes de les parades protagonistes seran: Vinya Canyal i Logivi amb olis i vins de l'Empordà, el Celler Can Pereclara amb olis i vins de Calonge, Terra la Vita amb olis, vins i terròs, els Olis Soldelplana, la Mel dels Erms, la Formatgeria Mogent i Ratafia Bosch, la Formatgeria Montbrú, la Formatgeria DO Idiazabal, els Embotits Gori. Gregori López Codina. Embotits de Sant Privat de Bas, Sabons, Cera i Joieria artesana de Triffon, Il·lustració Blau i les seves bosses pintades artesanals, entre altres.

Darrera actualització: 19.02.2024 | 09:20

Imatges