Els equipaments modifiquen els seus horaris a l’agost

Divendres, 26 de juliol de 2019 a les 11:30

L’Ajuntament, la Biblioteca SAV, la Deixalleria i l'ORGT són alguns dels espais municipals que canvien l’horari durant l'estiu

Al llarg del mes d’agost, els equipaments municipals varien els seus horaris d’obertura i d’atenció a la ciutadania. En aquest sentit, l’Ajuntament obrirà de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i tancarà les tardes de dimarts i dijous i els matins de dissabte. Per la seva part, la Biblioteca SAV restarà tancada del 29 de juliol al 16 d’agost, ambdós dies inclosos, i tornarà amb les piles ben carregades el dilluns 19 d’agost per la Festa Major d’Estiu. Dues de les activitats previstes seran el dimecres 21 d’agost, a les 21 hores, l’espectacle teatral per a públic adult Re-(EVA) a càrrec de l’Elena Codó i el dissabte 24 d’agost, a les 11 hores, els contes refrescants per a famílies amb infants a partir de 3 anys de la mà de la Gisela Llimona a la Font de Sant Lleïr. El divendres 23 d’agost, la biblioteca restarà tancada per Festa Major.

La Deixalleria obrirà els dimarts de 16 a 19 hores i de dimecres a diumenge de 8 a 14 hores. Així mateix, l’oficina de l’Organisme de Gestió Tributària de Llinars del Vallès romandrà tancada del 12 al 23 d’agost, ambdós dies inclosos. Durant aquestes setmanes, la ciutadania tindrà a la seva disposició les oficines de Sant Celoni i Granollers.

Per últim, el CAP mantindrà el seu horari habitual i obrirà de 8 a 20 hores, de dilluns a divendres.

Darrera actualització: 26.07.2019 | 12:02

Imatges

Activitats Agost Biblioteca SAV Activitats Agost Biblioteca SAV