Els aparadors dels establiments comercials de Sant Antoni de Vilamajor, s'omplen de frases literàries per promoure el foment de la lectura

Dimarts, 5 d'abril de 2022 a les 14:30

Sota el lema "CultuComerç", una acció emmarcada dins del Pla Foment de la Lectura i de la Setmana Cultural.

La regidoria de Cultura i amb la col·laboració de la regidoria d'Economia Local de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, posen en marxa l'acció "CultuComerç" amb la finalitat de promoure frases literàries i compartir-les amb les vilatanes i vilatans.

L'acció impulsada per l'equip motor del Pla de Foment de la Lectura, també està emmarcada dins la Setmana Cultural, que enguany, gira sobre tres eixos: el bicentenari de la creació de l'Ajuntament de la Vilanova de Vilamajor, el Pla de Foment de la Lectura i la Diada de Sant Jordi.

Gràcies a la col·laboració i implicació dels establiments participants, aquesta setmana s'han començat a escriure les frases literàries de diversos escriptors reconeguts als seus aparadors.

Les lletres i la literatura són protagonistes de l'activitat cultural del municipi i durant els pròxims dies, es donarà a conèixer el programa d'actes i activitats de la Setmana Cultural, que tindrà lloc del 19 al 24 d'abril del 2022.

Darrera actualització: 05.04.2022 | 14:28

Imatges