Eleccions agràries 2021: la pagesia està cridada a votar els dies 25 i 26 de març

Dimecres, 17 de març de 2021 a les 12:15

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor és un punt presencial de votació durant el dia 25.

Els dies 25 i 26 de març tenen lloc les Eleccions Agràries i la pagesia està cridada a participar en les primeres eleccions pel sistema de votació electrònica.

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat organitza les eleccions del sector agrícola i ramader incorporant les darreres tecnologies d'identificació personal i seguretat digital del procés, cosa que permetrà substituir les tradicionals votacions amb urnes i paperetes pel vot electrònic per a tothom.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor és un dels punts TIC de votació del Vallès Oriental: el dijous 25 de març, de 9 a 18 h, la Sala de Plens estarà oberta per les persones votants per donar assistència al vot electrònic. 

Qui pot votar: El cens el formen 20.609 electors i electores, majoritàriament persones físiques que han fet la declaració agrària i també persones jurídiques. Consulta el cens electoral.

Què es vota: Els electors escullen els 10 membres de la Taula Agrària, l'òrgan de diàleg permanent entre el sector de la ramaderia i l'agricultura i el Govern.

Com votar:

  • Vot electrònic remot: El dia 25 de març els electors i electores poden votar remotament. En el cas dels professionals autònoms, es poden identificar amb l'IdCat Certificat, el DNI electrònic o altres certificats reconeguts. També es pot votar amb el sistema de reconeixement. En aquest cas, cal sol·licitar-ho entre l'1 i el 16 de març. Les empreses han de votar de manera remota el dia 25 de març i s'hauran d'identificar mitjançant un certificat electrònic qualificat.
  • Vot electrònic presencial: Els professionals autònoms podran votar de manera presencial el 25 i 26 de març amb el DNI des de qualsevol dels punts d'assistència al vot electrònic repartits per tot Catalunya. Al Vallès Oriental els punts presencials es troben a Granollers, Caldes de Montbui, Les Franqueses del Vallès (Llerona) i Sant Antoni de Vilamajor, aquest últim estarà obert el dijous 25 de març de 9 a 18 h a la Sala de Plens.
Darrera actualització: 17.03.2021 | 12:13