El tercer millor bombó artesà d'Espanya és de la marca xocolateria Exalta de la Pastisseria Sant Llehí i creat a Sant Antoni de Vilamajor

Dimecres, 1 de febrer de 2023 a les 11:00

Reconegut el passat dissabte en el primer concurs de la revista Dulcypas (DPAS) amb una puntuació final de 484,5 punts sobre 500.

El passat dissabte, va tenir lloc el primer concurs de la revista Dulcypas (DPAS) per reconèixer els millors bombons artesans que va comptar amb la participació de més de 130 competidors.

La xocolateria Exalta, marca de la pastisseria Sant Llehí de Sant Antoni de Vilamajor i regentada per Àlex Lera i Alexandra Navarro, va guanyar el premi reconegut com el 3r millor bombó artesà d'Espanya amb un total de 484,5 punts sobre 500.

Amb l'elaboració de ganache de kalamansi, ganache de mango-kalamansi, cruixent de carquinyols amb xocolata amb llet 45% cacau origen Vietnam i un toc de gingebre, creat a l'obrador de Sant Antoni de Vilamajor per Alexandra Navarro.

Recentment, aquesta coneguda pastisseria de Sant Antoni de Vilamajor, també ha sigut notícia per posar el nostre municipi en el mapa amb els reconeixements obtinguts com el d'Àlex Lera, amb el Premi al Millor Jove Artesà Alimentari Innovador a finals del mes de novembre i també el guardó Fava de Cacau com una de les 50 millors pastisseries de Catalunya de l'any 2023.

Des de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor volem felicitar especialment a l'Alexandra i a l'Àlex i a tot l'equip de la Pastisseria Sant Llehí, per demostrar una vegada mes, la seva passió i la feina excel·lent per elaborar productes de qualitat i proximitat. Així com visibilitzar aquestes fites del comerç de proximitat i el plaer compartir notícies com aquestes que passen al nostre municipi: enhorabona per aquest nou reconeixement!

Darrera actualització: 01.02.2023 | 11:04

Imatges