El Servei Local d'Ocupació Vilamajor Activa, al costat de la ciutadania i de les necessitats d'ocupació

Dimarts, 26 de gener de 2021 a les 09:15

Necessites assessorament i orientació laboral? Et vols apuntar a la Borsa de treball? Ets una empresa i necessites candidatures per cobrir un lloc de treball?

Vilamajor Activa és el programa municipal de promoció econòmica i desenvolupament local destinat a l'activació del teixit empresarial i a l'ocupació dels municipis de Sant Antoni de Vilamajor i Sant Pere de Vilamajor.

Si estàs en recerca de feina o necessites assessorament i orientació laboral i et vols apuntar a la Borsa de Treball del Servei Local d'Ocupació de Vilamajor Activa:

  • Només has d'escriure un correu a vilamajoractiva@gmail.com
  • També, podeu trucar i demanar hora a l'OAC de l'Ajuntament de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 i dijous de 16 a 18:30 h al telèfon 93 845 24 00.

Ets una empresa i vols posar una oferta de feina?

  • En aquest sentit, el servei també es posa a disposició de les empreses que necessitin cobrir llocs de treball, podem oferir candidatures del mateix municipi o municipis propers, fem la preselecció de candidats/es, sense cap cost. Disposem d'una web d'ofertes on es publicaran les ofertes (www.xaloc.diba.cat)
  • Si esteu interessats en el servei d'intermediació i en la publicació de les vostres ofertes, contacteu directament en el correu vilamajoractiva@gmail.com.
Darrera actualització: 08.02.2021 | 14:10