El servei de transport a demanda es consolida a les urbanitzacions

Dijous, 30 de maig de 2019 a les 13:00

El consistori està col·locant uns vinils amb el número i l’adreça de la parada per facilitar la seva identificació a l’hora de sol·licitar el servei

Aquests dies, l’Ajuntament està procedint a identificar amb uns vinils les parades que formen part del servei de transport a demanda. Els nous cartells incorporen el número i l’adreça a la qual correspon cada parada amb l’objectiu de facilitar la sol·licitud del servei. El passat desembre, va finalitzar el període de prova del servei de transport a demanda a les urbanitzacions i un cop feta la primera valoració, es van identificar un seguit de punts a millorar que s’intentaran solucionar amb una nova dinàmica de funcionament.

En aquest sentit, a l’abril, el consistori va signar un conveni de col·laboració amb l’únic taxista que oferirà la totalitat del servei, cobrint-lo de manera més eficient.

El servei de transport a demanda, que va començar a funcionar el passat setembre a les urbanitzacions del municipi, apropa als veïns i les veïnes a la parada del bus més propera a qualsevol hora del dia dins l’horari del servei regular.

Darrera actualització: 30.05.2019 | 13:43

Imatges

El servei de transport a demanda es consolida a les urbanitzacions