El projecte ‘Diversitat’ continua a la Biblioteca SAV durant el mes de maig

Dimarts, 30 d'abril de 2019 a les 11:00

Com a novetat, cada dijous, l’equipament municipal organitzarà breus trobades de música i literatura, amb la col·laboració de l’escola de música MicroSons

El mes de maig, la Biblioteca SAV seguirà dinamitzant el projecte artístic ‘Diversitat’. La iniciativa, basada en els conceptes de riquesa cultural, convivència, solidaritat i pluralitat, inaugurarà una nova activitat: els ‘Instants d’art’. Des del dijous 9 de maig, tots els dijous del mes, de 18 a 18.15 hores, l’equipament impulsarà breus trobades on es barrejarà música i literatura, que comptaran amb la col·laboració de l’escola de música MicroSons, entre altres.

El divendres 10 de maig, a les 18 hores, la biblioteca coordinarà una nova sessió de contacontes. L’Elena Codó conduirà l’activitat ‘Contes plens d’art!’, especialment dissenyada per a famílies amb infants a partir de 4 anys. L’endemà, el dissabte 11 de maig, a les 11 hores, l’equipament municipal presentarà un nou laboratori de lectura titulat ‘És el meu art! Com et fa sentir?’, una activitat familiar de descoberta, lectura compartida i creativitat per a pares i mares amb infants de 5 a 10 anys. Per a participar-hi, cal inscriure’s prèviament.

Per últim, el dissabte 25 de maig, a les 12 hores, el projecte ‘Diversitat’ s’acomiadarà amb una doble acció creativa amb la poesia de l’Anna Aguilar-Amat i amb el menjar artístic de la Vanesa Bartoll. Així mateix, fins al divendres 31 de maig, els vilamajorins i les vilamajorines podran visitar l’exposició col·lectiva ‘Diversitat ART’, sempre dins de l’horari habitual de l’equipament municipal.

Pel que fa a les activitats mensuals de la Biblioteca SAV, el dimecres 8 de maig, a les 19 hores, l’equipament organitzarà una nova trobada del Club de lectura SAV amb l’obra ‘Mal de Amores’ d’Ángeles Mastretta. Uns dies després, el divendres 17 de maig, a les 18 hores, la Marta Arnaus oferirà una nova sessió de Contes Petitets, per a famílies amb infants entre 1 i 3 anys, i a les 19 hores, la biblioteca coordinarà una nova trobada del Club de lectura Llegir el Teatre que aquest mes aprofundirà en l’obra ‘El gran mercado del mundo’ de Calderón de la Barca.

Finalment, el dilluns 20 de maig, a les 21 hores, es gravarà un nou programa radiofònic ‘L’Ànima dels Llibres’, creat i realitzat per la Biblioteca SAV. El programa s’emetrà en directe per Ràdio Vilamajor (98.0 FM) i es podrà descarregar a l’iVoox. Aquest cop, l’emissió comptarà amb en Ramon Mas que parlarà d'‘Afores i Estigmes’.

Així mateix, els dimarts, de 18 a 19 hores, es continuaran organitzant noves sessions setmanals del grup d’escacs infantil, per a infants a partir de 8 anys. També els dimarts, de 19 a 20.30 hores, el grup d’escriptura creativa es tornarà a trobar per endinsar-se en el món de les paraules i les narracions creatives.

Darrera actualització: 30.04.2019 | 12:12