El programa Referents d'Ocupació Juvenil per a joves de Sant Antoni de Vilamajor

Dijous, 18 de març de 2021 a les 12:00

Un servei d'informació, d'orientació laboral i d'ensenyament a l'Oficina Jove del Vallès Oriental.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor té conveni de col·laboració del Consell Comarcal del Vallès Oriental amb diversos ajuntaments per a l'execució d'un projecte en matèria d'ocupació juvenil.

Referents d'Ocupació juvenil és un programa adreçat a joves, d'entre 16 i 29 anys, que no treballen, ni estudien o no segueixen una formació i també a aquells que es troben en situacions de vulnerabilitat i que necessiten orientació dins del sistema educatiu o laboral.

Està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i cofinançat per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu.

Els objectius del programa són els següents:

  • Informar a les persones interessades sobre recursos i programes genèrics per persones joves, amb una especial rellevància de tota aquella informació relacionada amb els àmbits formatius i laborals a la comarca i a Catalunya.
  • Acompanyar i assessorar els joves que vénen a l'Oficina Jove derivats per l'Oficina de Treball de la comarca i/o d'altres equipaments juvenils, ens locals, de la comarca.
  • Realitzar sessions de tutoria individual i/o en grup i acompanyament

Des del programa també s'organitzen xerrades i tallers presencials per facilitar les eines bàsiques, informació i recursos, adjuntem el PDF amb tota la informació.

Si tens dubtes sobre què estudiar, si vols començar a treballar i no saps per on començar o si busques noves sortides contacta :

Ester Simona i Mònica Alvarez
Referents d'Ocupació Juvenil del Vallès Oriental
Oficina Jove del Vallès Oriental
Plaça de l'Església, 8 (Granollers)
Tel. 93 842 66 84
ocupaciojuvenil.vallesoriental@oficinajove.cat

Darrera actualització: 18.03.2021 | 12:11