El programa "L'Ànima dels llibres" parlarà del Pla de foment de la lectura amb la regidora Elena Pino

Divendres, 18 de juny de 2021 a les 10:45

El pròxim dilluns 21 de juny a partir de les 21 h a Ràdio Vilamajor.

El tercer dilluns de juny té lloc el programa de juny de "L'ànima dels llibres" a càrrec de la Biblioteca SAV i en directe a través de Ràdio Vilamajor.

El pròxim programa comptarà amb la participació de la regidora, Elena Pino, de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor on parlarà del Pla foment de la lectura des de la visió de la neurociència i la importància d'aquesta. És el Pla Lector Municipal per a definir de forma col·laborativa les prioritats i objectius de foment local de la lectura implicant la ciutadania i tots els actors culturals de la ciutat.

Des del programa també es connectarà en directe amb la Magalí Homs de l'associació Tantàgora, encarregada de gestionar el pla. 

La lectura és un factor essencial de l'enriquiment intel·lectual i constitueix una activitat clau en l'educació per ser un dels principals instruments d'aprenentatge, el domini del qual obri les portes a nous coneixements.

Des de l'Ajuntament us animem a sintonitzar amb Ràdio Vilamajor i descobrir tota la informació i curiositats del Pla de foment des d'una visió de la neurociència.

Sintonitza al 98.0 FM, a www.radiovilamajor.cat o a través de l'aplicació de Sant Antoni de Vilamajor

Darrera actualització: 18.06.2021 | 11:04