El pregó de la Festa Major d'enguany amb la col·laboració del clown Claret Papiol i dels Bocs i Diables

Divendres, 14 d'agost de 2020 a les 17:00

I tot seguit, el concert de Joan Garriga i el Mariatxi galàctic

El pregó de FES-TE VILA-MAJOR tindrà lloc el dijous 20 d'agost a les 20 h a la plaça de la Vila. I donarà el tret de sortida de la festa major d'enguany, diferent però amb la seva essència i noves mesures. 

Anirà a càrrec de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor i amb la participació de Claret Papiol, clown i veí de Sant Antoni que amb la diversió i el seu bon humor habitual ens compartirà una visió particular d'aquesta festa. Si voleu assistir i gaudir del pregó amb aquest gran pallaso, podeu reservar la vostra entrada AQUÍ. (Cal recordar que per assistir a tots els actes i concerts de la festa major, s'ha de reservar entrada prèvia i digitalment a l'agenda o al programa en PDF)

Seguidament del pregó sortirà a passejar la Calabruixa i el Socarrat, la nova bèstia de foc dels Bocs i Diables, que ja van presentar a principis d'any. Si no pots veure-la el dia del pregó, també tens l'oportunitat de fer-ho durant tota la festa major en finalitzar l'últim acte diari, ja que el tancament dels dies el farà la bèstia a càrrec d'aquesta entitat.

El primer dia de festa major acabarà amb el concert de Joan de Garriga i el Mariatxi Galàctic, on presentarà el seu nou disc a les 22 h també a la plaça de la Vila. Si no te'l vols perdre, encara ets a temps de reservar la teva entrada a AQUÍ. Afanya't que en queden poques!

Darrera actualització: 14.08.2020 | 17:02