El pilot vilamajorí Àlex Palou farà proves amb l'equip McLaren Racing de Fórmula 1

Dijous, 14 de juliol de 2022 a les 12:00

A partir del 2023 i un cop finalitzada la temporada a la IndyCar.

El jove vilamajorí de només 25 anys i guanyador de la IndyCar 2021 i actualment quart en la general del campionat d'enguany, se li han obert les portes per entrar a l'equip McLaren de Fórmula 1 el 2023.

L'escuderia britànica va informar que el pilot formaria part del seu programa de proves juntament amb el seu contrincant de la IndyCar, Pato O'Ward.

"Entre els seus deures de pilotatge de l'any que ve, Palou provarà el McLaren F1 del 2021 amb altres pilots, com Pato O'Ward [mexicà, IndyCar] i Colton Herta [nord-americà, IndyCar]. (...) S'incorporarà a McLaren quan acabi aquesta temporada a la IndyCar. McLaren Racing confirmarà les alineacions de tots els seus campionats més endavant."

L'escuderia destaca les tres victòries i vuit podis que Palou va aconseguir en l'edició passada de l'IndyCar, que el van portar a guanyar el títol en el seu segon any a la categoria. També assenyala la temporada que va fer a la Super Fórmula de 2019, amb una victòria i un tercer lloc al campionat.

Palou agraeix el que ha fet per ell l'equip Chip Ganassi Racing amb aquestes paraules "Estic contentíssim d'unir-me a la nòmina de pilots d'un equip tan icònic per demostrar què puc fer al volant d'un cotxe de l'F1, i a veure quines portes em pot obrir això"

Darrera actualització: 14.07.2022 | 12:16