El pilot vilamajorí, Àlex Palou, es converteix en llegenda en ser el primer campió espanyol de la IndyCar Series

Dilluns, 27 de setembre de 2021 a les 09:45

I passa a la història després de fer una temporada impecable i quedar en quarta posició en la carrera final de Long Beach.

El jove de només 24 anys i veí de Sant Antoni de Vilamajor, ha aconseguit un lloc en la història de l'automobilisme mundial. És el nou campió de la IndyCar Series, un títol que mai cap espanyol havia aconseguit.

Palou passa a ser una de les grans figures del motor internacional després de fer una temporada impecable amb una última carrera a Long Beach. Sortint en 10 posició i tenint moltes possibilitats de guanyar, va fer una cursa molt intel·ligent que li va permetre la quarta posició i el títol amb un total de 549 punts.

La carrera, que va tenir lloc el passat diumenge 26 de setembre, es va poder seguir en directe al Casal dels Avis i era oberta a tots els vilatans i vilatanes que volguessin animar al jove veí.

"És un somni, no sé què dir. Només tinc paraules d'agraïment per a l'equip i per a tota la gent que m'ha ajudat a arribar fins aquí".

Des de Sant Antoni de Vilamajor volem fer-li arribar la nostra sincera enhorabona per haver complert aquest somni i proclamar-se campió per al títol i fer història en el món de l'automobilisme mundial. Felicitats Àlex!!

Darrera actualització: 27.09.2021 | 09:47