El passat 12 de setembre les piscines municipals de Sant Antoni de Vilamajor van tancar les portes per finalitzar la temporada d'estiu 2021

Dijous, 16 de setembre de 2021 a les 11:30

Amb més de 1.900 persones registrades a la pàgina de compra i reserves d'entrades que han fet ús de les piscines de Les Pungoles i del nucli.

Enguany, el servei de piscines municipals es va poder oferir amb totes les mesures i protocols de seguretat davant la Covid-19. Amb la finalitat d'oferir-lo i vetllar per la seguretat de les persones usuàries

Davant la situació d'epidèmia actual, es va posar en marxa la web de piscines u per tal de gestionar de manera telemàtica les compres i les reserves d'entrades a les piscines, amb l'objectiu de controlar l'aforament i complir amb els protocols establerts.

En un principi, la nova implementació va ser complexa, però va evolucionar favorablement i molt positivament gràcies a l'acompanyament realitzat pels responsables de les piscines i des de l'Ajuntament i la participació de les persones usuàries. Afavorint i facilitant la compra digital i la reserva de dia/franja de les piscines, però amb aspectes i facilitats a millorar de cara l'any vinent.

Un total de 1.904 persones s'han registrat a la pàgina web de les piscines i han pogut gaudir de les dues piscines municipals, situades a Les Pungoles i al carrer Girona de la zona nucli.

Pel que fa a les entrades i els packs, hi havia disponible l'entrada individual, el pack de 10 entrades i l'abonament mensual, adaptades en les categories de preu d'adult i d'infantil/pensionista.

A més, amb la modificació de l'ordenança reguladora del servei de piscines, el consistori va voler afavorir a les vilamajorines i als vilamajorins oferint un descompte el 50% en la compra d'entrades i abonaments.

Des de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor agraïm la implicació i col·laboració de totes les persones que han utilitzat les piscines aquest estiu i que han respectat els protocols de seguretat.

Darrera actualització: 16.09.2021 | 11:56